Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ Λιβαδειάς:Να μην γίνουν οι μαθητές πειραματόζωα!

Ανακοίνωση Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ Λιβαδειάς για την επικίνδυνη επανεκκίνηση των σχολείων

Να μην γίνουν οι μαθητές πειραματόζωα!

Παρα τις αντιρρήσεις μελών της επιτροπής του ΕΟΔΥ για το άνοιγμα των σχολείων & την δημόσια εκφρασμένη ανησυχία ελλήνων εκπροσώπων σε διεθνείς οργανισμούς υγείας για τις συνθήκες επιστροφής των μαθητών στα σχολεία, η κυβέρνηση επιλέγει να προχωρήσει σε κινήσεις επικοινωνιακού χαρακτήρα άνευ ουσίας.

Κι αν για τους μαθητές της τρίτης λυκείου υπάρχει επιχείρημα εκκίνησης των μαθημάτων λόγω εισαγωγικών εξετάσεων, για τους υπολοίπους μαθητές του λυκείου, του γυμνασίου και φυσικά του δημοτικού & νηπιαγωγείου δεν υπάρχει κανένα επιχείρημα κι η κυβέρνηση απλά τζογάρει την υγεία τους.

Πραγματικά δε θέλουμε να διανοηθούμε πως αυτή η κίνηση της κυβέρνησης αποβλέπει σε μια προεκλογική παρουσίαση μιας κατάστασης “κανονικότητας”.

Όμως είναι δύσκολο να βρεθεί ουσιαστικός λόγος για την εκκίνηση των μαθημάτων για 30 ή 15 ημέρες, σε μια τόσο ειδική κατάσταση.

Εκκίνηση που θα δημιουργήσει μαθητές δύο επιπέδων, μιας και μέρος των μαθητών είτε ως ευπαθείς ομάδες είτε ως διαμένοντες με άτομα ευπαθών ομάδων, δε θα μπορούν να παρακολουθήσουν τα μαθήματα.

Μη ξεχναμε κιόλας ότι η Ελλάδα δεν είναι σκανδιναβική χώρα.

Στην Ελλάδα τα παιδιά ζουν στο ίδιο σπίτι με τους παππούδες.

Εκτός αν αίφνης τα παιδιά επαψαν να αποτελούν ασυμπτωματικό φορέα μετάδοσης του covid19, όπως ενημερωνόμασταν μέχρι τωρα σε όλους τους τόνους.

Καλούμε την κυβέρνηση να εξετάσει εκ νέου την κατάσταση και να παύσει να χρησιμοποιεί κατά το δοκούν επιστημονικά δεδομένα.

Με την υγεία των μαθητών, με την υγεία των γονιών και των παππούδων τους, με τις ανησυχίες της κοινωνίας ΔΕ ΠΑΙΖΟΥΜΕ!

Νεολαια ΣΥΡΙΖΑ Λιβαδειάς

Σχετικά

Μία άποψη για το “Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ Λιβαδειάς:Να μην γίνουν οι μαθητές πειραματόζωα!”

  1. Δημήτρης

    Δεν αφήνουν τίποτα ασχολίαστο τα ενεργά παιδιά του ΣΥΡΙΖΑ!Λαλίστατα!Εύγε!!!!!!Βγήκαν απο την κρυψώνα τους μετά απο 4,5 χρόνια!!!!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα